Over Ons

Meer dan tachtig jaar geleden begon Maarten Lettenmeijer met de verkoop van fietsen en Solexen. Nu, vier generaties later, staat Ronald Lettenmeijer aan het roer van het familiebedrijf. In de showroom staan nu Fiat auto’s. In 1947 kwam in Baarn het agentschap van Fiat vrij en de Lettenmeijers stapten in een nieuw avontuur. Na meer dan vijftig jaar Fiats verkocht te hebben, besloot Ronald Lettenmeijer eind vorige eeuw om nog een Italiaans topmerk in de arm te nemen. Dat is Lancia, waarvan het bedrijf nu servicedealer is.
 

Een nieuwe Fiat Showroom

De komst van Lancia luidde tevens de bouw van een nieuw bedrijf aan de Tolweg in. Het pand is geheel in de huisstijl van Fiat ingericht. In mei 1998 betrok de dealer het nieuwe pand aan de rand van Baarn, langs de A1, waarmee de deuren van de vestiging in het centrum voorgoed werden gesloten.

 

De Fiat Werkplaats

Aan de Tolweg is er de ruimte om iedereen optimale service te bieden en uiteraard is er ruimschoots parkeergelegenheid. De Fiat werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en in de showroom is een wachtruimte ingericht met comfortabele fauteuils.
 

Naar onze contactpagina